Tartalom szűrés
Témák
felnõttfelnõtt
ifjúságiifjúsági
gyermekgyermek
családicsaládi
Eseménynaptár
Május2024 JúniusJúlius
HKSzCsPSzV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Keresés
Impresszum
Jogi nyilatkozat
Adatvédelem
Házirend
Partnerek
Partnerek
Támogatók

Jogi nyilatkozat


Az oldalon található tartalom a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. (továbbiakban Mûvelõdési Ház) tulajdonát képezi. A Mûvelõdési Ház fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A kiadó elõzetes és írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit a felhasználó kizárólag magánfelhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja. Ezen részek további felhasználása, sokszorosítása, terjesztése, adatbázisban történõ tárolása, letölthetõvé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos. A Kultúrliget oldalai teljes egészében szerzõi jogvédelem alatt állnak. A jogosulatlan vagy törvénysértõ felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményeket von maga után.


Az oldal értesüléseit, írásait kizárólag egyértelmû, minden közlésnél feltüntetett hivatkozással lehet átvenni. A hírügynökségeknek a honlapon szereplõ hírei és fotói szerzõi jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.


A szerkesztõnek nem áll módjában kontrollálni azon oldalak adatközlését, melyekre esetenként hivatkozik, így ezen oldalak adatközléséért, esetleges jogsértéseiért semmiféle felelõsséget nem vállal. Úgyszintén nem vállal felelõsséget a tájékoztatásából származó esetleges félreértésekért és a portálról már törölt, de az internetes keresõprogramok közremûködésével mégis archiválásra került, ezáltal elérhetõ korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresõoldal mûködtetõjének kell gondoskodnia.