Tartalom szűrés
Témák
felnõttfelnõtt
ifjúságiifjúsági
gyermekgyermek
családicsaládi
Eseménynaptár
Június2024 JúliusAugusztus
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Keresés
Impresszum
Jogi nyilatkozat
Adatvédelem
Házirend
Partnerek
Partnerek
Támogatók
TALÁLJ EGY ZÖLD ZUGOT! – NAPKÖZIS ÖKOTÁBOR2024. Augusztus 26. hétfő | 08:00
TALÁLJ EGY ZÖLD ZUGOT! – NAPKÖZIS ÖKOTÁBORTALÁLJ EGY ZÖLD ZUGOT! – NAPKÖZIS ÖKOTÁBOR
gyermekTe is szeretnéd, ha a Föld, ahol élsz, a környezet, ahol laksz, a park, ahol játszol még sokáig megmaradna? Segítőtársakat találni a környezetünk védelmére, felfedezni a körülöttünk lévő természetet és annak szépségeit? Lehetne erre jobb hely, mint a tábor, ami csak erre fókuszál egy egész héten keresztül? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis ökötáborában idén a nyári örömök után átgondolhatjuk közösen, hogyan adhatjuk vissza a bolygónknak mindazt, amit olyan bőkezűen ad nekünk - tengerpart, hegyek, állatok...

Az ismeretek átadásán és az élményszerű közös gyakorlatokon túl fontos számunkra, hogy a fiatalok megismerjék Zuglót, és a 14. kerület utcáin, terein, zöldterületein, apróbb és nagyobb nevezetességein tapasztalják meg a környezet szépségét, értékeinek, erőforrásainak megőrzését. Végül célunk az is, hogy a résztvevő gyerekek haladó pedagógiai módszerekkel, kiscsoportban, interaktív módon, játszva fejlődjenek, játék közben észrevétlenül váljanak cselekvő, tudatos állampolgárrá – és jól szórakozzanak az iskolát megelőző héten.

Az ökotábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik az udvaron és a természetben érzik jól magukat. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és környezettudatosságra nevelni.

 

 

Alapinformációk


Típus:
napközis

Időpont: 2024. augusztus 26-30.

Helyszín: Cserepesház

Korosztály: 1-4. osztályosok

Költséghozzájárulás: 39.900 Ft
Barát- / Testvérkedvezmény: - 2.500 Ft/ fő.

 

További információk és jelentkezés:

https://szivvellelekkelalapitvany.hu/talalj-egy-zold-zugot-napkozis-okotabor/

Vissza az előző oldalra