Tartalom szűrés
Témák
felnõttfelnõtt
ifjúságiifjúsági
gyermekgyermek
családicsaládi
Eseménynaptár
Május2024 JúniusJúlius
HKSzCsPSzV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Keresés
Impresszum
Jogi nyilatkozat
Adatvédelem
Házirend
Partnerek
Partnerek
Támogatók
VÁNDORÚTON ZUGLÓBAN - NAPKÖZIS MESETÁBOR2024. Augusztus 05. hétfő | 08:00
VÁNDORÚTON ZUGLÓBAN - NAPKÖZIS MESETÁBORVÁNDORÚTON ZUGLÓBAN - NAPKÖZIS MESETÁBOR
gyermekTe is szeretnél néha útra kelni és szerencsét próbálni, ne adj Isten néha világgá menni? Segítőtársakat találni, akikre jóban-rosszban számíthatsz és megfejteni útvesztő rejtélyét? Kiállni a három próbát és elnyerni a fele királyságot? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis mesetáborban vándorútra indulunk a mesék birodalmába, ahol bármi lehetséges, hamuban sült pogácsa és mindentudó tarisznya készül, mesebeli állatokkal találkozol, és garantáltan nagy vidámság kísér végig a közös úton.

Ez az a hely, ahol akkor is süt a nap, ha odakint éppen esik az eső. Ahol közelről megnézheted a katicát, és mesélhetsz neki egy mesét. Versenyre kelnek az autók, és egy legóvár királya leszel. Kézműves Palotába költözünk, Táncházban járjuk a táncot, éneklünk és zenélünk, még mesél az erdő is... Alig várjuk, hogy velünk nyaralj és új barátokat szerezz!

A mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Alapinformációk

Típus: napközis

Időpont: 2024. augusztus  5-9.

Helyszín: Cserepesház

Korosztály: 1-4. osztályosok

Költséghozzájárulás: 39.900 Ft
Barát- / Testvérkedvezmény: - 2.500 Ft/ fő.

 

További információk és jelentkezés:

https://szivvellelekkelalapitvany.hu/vandoruton-zugloban-napkozis-mesetabor/

Vissza az előző oldalra